Inleveren donderdag 22 februari – 15-18.00 uur

Verkoop kunst waar je zelf niet naar (om)kijkt!

Voor deze verkoopexpositie van kunstwerken die een tweede kans verdienen kan iedereen kunstwerken inbrengen. Kunst die ‘te veel’ is en waar geen plaats meer voor is in je huis, zolder of atelier. Een schilderij, een beeld, etc.. Je bepaalt zelf de prijs van het kunstwerk dat je inlevert. Tijdens de inleveruren kunnen we je eventueel bij de taxatie helpen. Het werk moet wel van een zekere kwaliteit zijn. Ook als je een te hoog bedrag vraagt kan het kunstwerk geweigerd worden.

Inbrengen kunstwerken

Inbrengen van de kunst kan medio februari en wordt dan op waarde beoordeeld. Bij eventuele verkoop van de ingebrachte kunst wordt 30% (incl btw) verkoopcommissie berekend. De overige 70% is jouw opbrengst, welke je kán schenken aan de huttenbouw van kinderen van Het Volkspark en Het Koogerpark. Schenk je een deel van de opbrengst aan de huttenbouw, dan betaal je geen inbrengkosten.

Inleveruren:

 • donderdag 22 februari 15.00 – 18.00 uur
  of volgens afspraak 0756313093
  Zeemansstraat 54 – 1506 CV Zaandam

Kosten:

 • totale verkoopwaarde tot €100 – inbrengkosten €5
 • totale verkoopwaarde tot €250 – inbrengkosten €10
 • totale verkoopwaarde tot €500 – inbrengkosten €15
 • totale verkoopwaarde €500 en meer – inbrengkosten €20
 • Deze kosten zijn t.b.v. de huttenbouw Zaanstreek
 • 30% (incl btw) verkoopcommissie

Schenk de opbrengst aan het Huttenbouwfeest

De Huttenbouwdorpen in de Zaanstreek vormen een traditie die vele tientallen jaren teruggaat. Een week lang leven kinderen zich uit met hamer, spijkers en hout. Voor velen het hoogtepunt van hun zomervakantie, voor sommigen hun belangrijkste verzetje in die lange schoolvrije periode. Een traditie waar kinderen van allerlei achtergronden samen actief zijn, zonder enig onderscheid. Om deze activiteit bereikbaar te houden voor alle kinderen is het bedrag voor deelname relatief gering en daarmee niet kostendekkend. De Huttenbouwdorpen in de Zaanstreek moeten het stellen zonder gemeentelijke subsidie. Om er voor te zorgen dat deze zomeractiviteit in de toekomst door kan blijven gaan, is een gezonde financiële basis nodig. Op deze kunstzinnige manier kan jij bijdragen aan de voortgang van dit prachtige evenement.

Zaansgroen
Zeemansstraat 54
1506 CV Zaandam
0756313093