Zelf exposeren

Exposities vinden plaats op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, of anders overeengekomen. Inrichten en ontruimen van de expositie gaat in overleg. Voor inrichten of opening op vrijdag geldt een toeslag. Inbegrepen zit koffie en thee. Andere versnaperingen of drankjes regel je zelf.

Elke kunstenaar krijgt een eigen pagina op deze website. Wij verzorgen een evenement op Facebook en een aankondiging op Twitter en Instagram. Groot verwijzend bord (bakfiets) staat tijdens het weekend aan de hoofdwinkelstraat in Zaandamcentrum.

Zaansgroen geeft een folder uit met de verschillende expositielocaties in de Zaanstreek (oplage 2.500) en is partner van ‘UIT in de Zaanstreek‘ (oplage 6.000 op 400 locaties). Wij verzorgen een mailing naar meer dan 1200+ belangstellenden en de lokale pers. Bij 8 of meer opeenvolgende exposities verzorgen we een eigen folder (A7 leporello) met oplage van 2.500 tot 5.000 stuks.

Graag hoor ik van je wanneer je wilt exposeren in de voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam. Expo-agenda: (De rode vakken zijn niet beschikbaar – Op de oranje vakken zit een optie en zijn in behandeling – De zwarte vlakken zijn beschikbaar.)

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Gereserveerd
 
-
Optie in behandeling