Els Borgesius 18|19|FEB|2023

Els Borgesius is altijd op zoek naar onderwerpen, meestal mensfiguren, die haar raken: veraf of dichtbij. Brazilië is een belangrijke inspiratiebron. “Ik kom daar zeker eens per jaar, mijn dochter en kleinzoon wonen er”.

Ze zoekt naar de juiste kleur en plaatsing op het doek, de compositie, om nog duidelijker te maken waarom ze door een beeld gegrepen wordt. Acryl op papier is haar favoriete materiaal, maar ze houdt ook van aquarel, inkt en lino.

Els heeft al heel wat jaren les bij Babet Wentink en Jan Baas, verbonden aan MK24, het kunsteducatiecentrum in Amsterdam. Daarnaast volgt ze workshops bij Henny Stevers in Haarlem.

“Ik ontwikkel me nog steeds en zie voortdurend nieuwe uitdagingen in het anders kijken naar en interpreteren van de wereld om me heen. Het geeft me enorme voldoening om er mijn eigen draai aan te geven.”

Els Borgesius exposeert op zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 van 13.00 tot 17.00 uur – vrij entree. Ná 17.00u huiskamerconcert door Clear Horizon.

Clear Horizon 18|FEB|2023

Huiskamerconcert door Clear Horizon op zaterdag 18 februari vanaf 17.00u. Clear Horizon brengt een unieke mix van Old-Time, Country, Americana en Bluegrass muziek. Geniet van de warme sfeer van de >>> Lees meer <<<