Laura van Dijk | solo – 2|3|MRT|2024

In de solo-expositie van Laura van Dijk toont ze in haar werk het mysterie van het alledaagse. Haar verhalende werken verkennen de rijke thema’s van natuur, licht, dromen en vergankelijkheid, waarbij ze diverse bijzondere technieken en materialen hanteert. Laura gebruikt een mix van roest, koper, zout, hout en inkt voor haar tekeningen. Daarnaast gebruikt ze hout, papier, aluminium en plexiglas als dragers voor haar fotografische werken, die een diepere dimensie toevoegen.

Stap binnen in de wereld van Laura van Dijk en laat je meevoeren door de subtiliteit van haar observaties. Laat je leiden door de verborgen poëzie die schuilgaat in het alledaagse. Waar elk werk een poging is om een venster te openen naar een diepere achterliggende dimensie van het leven.

Laura van Dijk

Laura van Dijk is geboren in 1975 te Kampen en heeft gewoond in verschillende plaatsen in Nederland. Ze heeft haar opleiding gevolgd aan de Christelijke Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens >>> Lees meer <<<

Laura van Dijk exposeert op zaterdag 2 en zondag 3 maart bij Zaansgroen in Zaandam. Open van 13.00 tot 17.00u – vrij entree.