Lia Goldman – fotografie – 9|10|MRT|2024

Een tijdje geleden vertelde ze aan één van haar jeugdvriendinnen, die ze al jaren niet had gezien: “Weet je, de laatste jaren ben ik veel bezig geweest met fotografie.” Haar vriendin moest lachen en antwoordde: “Oh ja, je was altijd al met fotografie bezig. We moesten altijd op je wachten.” Toen realiseerde ze zich pas dat ze inderdaad altijd op de een of andere manier met fotografie bezig is geweest. 

Lia Goldman – fotografie

Lia Goldman is een autodidactische fotograaf. Sinds haar jonge jaren was ze al geïntrigeerd door kunstfotografie. Vooral in zwart-wit. “Tot op de dag van vandaag herinner ik me foto’s die >>> Lees meer <<<

Muzikale begeleiding op zondag (15.00u)

Tijdens de expositie bij Zaansgroen toont Lia Goldman werk van de afgelopen paar jaar. Op zondag 10 maart om 15 uur zal ze worden vergezeld door de getalenteerde en improviserende muzikant Jackie Fleskens, die voor muzikale begeleiding zal zorgen. Jackie zingt, speelt, lacht en verwondert. Alles wat haar raakt tovert ze om tot muziek. Op haar trombone, met haar stem, op piano of gitaar, weet ze als geen ander harten te verbinden. Puurheid te vertolken. Liefst met veel lichtheid en humor. Ze staat open voor crossovers met alle kunstvormen. Ditmaal laat ze zich graag meenemen door de prachtige beelden van Lia.

De expositie van Lia Goldman vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 maart van 13.00 tot 17.00u – entree vrij.