2e Kans Kunst 11 & 12 februari 2017

Verdien aan kunst waar je zelf niet naar omkijkt!

Voor deze verkoopexpositie van kunstwerken die een tweede kans verdienen kan iedereen kunstwerken inbrengen. Kunst die ‘te veel’ is en waar geen plaats meer voor is in je huis. Een schilderij, een beeld, etc. . Je bepaalt zelf de prijs van het kunstwerk dat je inlevert. Tijdens de inleveruren kunnen we je eventueel bij de taxatie helpen. Het werk moet wel van een zekere kwaliteit zijn en kan geweigerd worden. Ook als je een te hoog bedrag vraagt kan het kunstwerk geweigerd worden.

Inbrengen kunstwerken

Inbrengen van de kunst kan vrijdag 10 februari 2017 van 15.00 – 18.00 uur en wordt dan op waarde beoordeeld. Kosten voor het inbrengen van een werk zijn € 10,- per stuk. Bij eventuele verkoop van de ingebrachte kunst wordt 25% (ex btw) verkoopcommissie berekend. De overige 75% is jouw opbrengst welke je kan schenken aan de huttenbouw van kinderen van Het Volkspark en Het Koogerpark. Schenk je je totale opbrengst aan de huttenbouw, dan betaal je geen inbrengkosten.

Voorproefje ingebrachte werken

Online inbrengen:

Inbrengen 2de Kans Kunst

Schenk de opbrengst aan het Huttenbouwfeest

De Huttenbouwdorpen in de Zaanstreek vormen een traditie die vele tientallen jaren teruggaat. Een week lang leven kinderen zich uit met hamer, spijkers en hout. Voor velen het hoogtepunt van hun zomervakantie, voor sommigen hun belangrijkste verzetje in die lange schoolvrije periode. Een traditie waar kinderen van allerlei achtergronden samen actief zijn, zonder enig onderscheid. Om deze activiteit bereikbaar te houden voor alle kinderen is het bedrag voor deelname relatief gering en daarmee niet kosten dekkend. Sinds 2012 moeten de Huttenbouwdorpen in de Zaanstreek het stellen zonder gemeentelijke subsidie. Om er voor te zorgen dat deze zomeractiviteit in de toekomst door kan blijven gaan, is een gezonde financiële basis nodig. Op deze kunstzinnige manier kan jij bijdragen aan de voorgang van dit prachtige evenement.

 • Verkoopexpositie
  zaterdag 4 & zondag 5
  zaterdag 11 & zondag 12 februari
  11.00-17.00 uur
 • Inbrengen kunst:
  vrijdag 10 februari 2017
  15.00-18.00 uur
 • Webwinkel
  Bijzondere (online ingebrachte) kunstwerken krijgen een plekje in de webwinkel van www.kunstwerken.shop
 • Ophalen niet verkochte kunstwerken
  donderdag 16 en vrijdag 17 februari van 15.00 uur tot 18.00 uur,
  daarna volgt de kringloopwinkel.

Zaansgroen
Zeemansstraat 54
1506 CV Zaandam
0756313093