Co Plomp 23|24|25|MEI|2015

Co Plomp is geboren in Haarlem maar opgegroeid in Zaandam.

Co is sinds zijn 14e jaar bezig met het maken van foto’s. Hij is zo’n 7 jaar actief als serieus amateurfotograaf. Hij heeft veel verschillende technieken en onderwerpen uitgeprobeerd. O.a. panorama landschapsfotografie, macrofotografie en HDR fotografie.

Thuis in een goed ingerichte studio aan de slag gegaan met zogenaamde tabletops. In de vorm van stillevens waarvan het resultaat wordt weergeven in foto’s van glaswerk en simpele attributen gebaseerd op het principe van Zen, Feng Shiu. Plomp maakt beelden met een zekere eenvoud met een contemplatieve uitstraling om op te hangen in een ruimte waar rust en aandacht heerst voor eenvoud en stilte en meditatie.

co plomp exposeert in galerie zaansgroen

Een onderwerp dat steeds interessanter wordt door de kunst van het weglaten: de eenvoud versterkt het beeld. “Intussen heb ik geleerd steeds ‘simpeler’ onderwerpen te kiezen, hetgeen, in de getoonde foto’s tot uitdrukking komt”, aldus Co.

Van alle foto’s is slechts 1 exemplaar beschikbaar (unica), op verzoek kan de door u gekozen foto afgedrukt worden op A3, A1 of A2 formaat. Het geëxposeerde voorbeeld kan, bij afname van een van de voornoemde grotere formaten tegen gereduceerde prijs worden geleverd. Afdrukken op canvas van deze formaten is , in overleg ,ook mogelijk. Prints op A3 en A4 formaat worden geleverd met lijst. Voor alle overige opties geldt, prijs op aanvraag.

Co Plomp exposeert samen met Dick Karman in het pinksterweekende 23, 24 en maandag 25 mei. Open van 13.00 uur tot 17.00 uur


co plomp exposeert in galerie zaansgroen