Mariël van Schravendijk | installaties / fotografie

Mariël van Schravendijk maakt installatie’s met licht-schaduw- en spiegelbeelden, klein ruimtelijk werk en foto’s. Al het werk heeft als thema familie(portret)en de verbindingen/lijnen tussen de verschillende familieleden. Het werk is gebaseerd op de eigen beleving van verleden, heden & toekomst; maar het kan ook over jou gaan.

“Mijn werk bestaat uit familieportretten, gebaseerd op een eigen beleving van verleden, heden en toekomst. Het zijn vaak installaties met objecten. Ook werk ik veel met licht/schaduw beelden. De lijnen van families lopen in een soort oneindigheid achter ons de geschiedenis in, en zullen dat naar verwachting ook in de toekomst doen. In mijn huidige werk onderzoek ik hoe ik vorm kan geven aan die oneindigheid. Bekijk het werk vanuit je eigen geschiedenis, je eigen gedachten en fantasie. Wat roept het bij je op, waar leiden de (familie)lijnen jou naartoe?

Exposities met Mariël van Schravendijk