2de Kans Kunst verkoop 17|18|24|25 februari

65 kunstwerken zijn vorig jaar van eigenaar verwisseld. Prachtig werk voor lieve prijsjes. Zowel particulieren als kunstenaars verkopen tijdens deze expositie hun kunstwerken. Kunst die ‘te veel’ is en waar geen plaats meer voor is in huis of atelier. In een salonachtige opstelling zal veel (oud)werk van onder andere Zaanse kunstenaars aangeboden worden voor aantrekkelijke prijzen.

Te koop wordt aangeboden werk van onder anderen Anton Heyboer, Lucebert, Corneille, Henk Schiffmacher en Zaane kunstenaars als Barbara van Marle, Cor Dik, Ed Visser en Frans Room. Bijzonder object is een exacte replica van Rietvelds Rood-blauwe stoel. Kom kijken en sla je slag! In de loop van de tijd worden ingebrachte werken voorvertoond in de webshop van Zaansgroen.

2de Kans Kunst verkoopexpositie
van 11.00 tot 17.00 uur

zaterdag 17 februari
zondag 18 februari
zaterdag 24 februari
zondag 25 februari

Inleveren kunstwerken

Stel je eigen lino samen en steun de huttenbouw

Tijdens de expo kan je je eigen linosnede samenstellen. We hebben een kleine handpers staan en er zijn tientallen plaatjes waar je uit kan kiezen. De opbrengst van de kaarten komt ten goede aan de huttenbouw.

De Huttenbouwdorpen in de Zaanstreek vormen een traditie die vele tientallen jaren teruggaat. Om er voor te zorgen dat deze zomeractiviteit in de toekomst door kan blijven gaan, is een gezonde financiële basis nodig. Op deze kunstzinnige manier kan jij bijdragen aan de voortgang van dit prachtige evenement.