2de Kans Kunst verkoop 17|18|24|25 februari

65 kunstwerken zijn vorig jaar van eigenaar verwisseld. Prachtig werk voor lieve prijsjes. Op deze kunstzinnige manier kan ook jij bijdragen aan de voortgang van de huttenbouw in de Zaanstreek. Zowel particulieren als kunstenaars verkopen tijdens deze expositie hun kunstwerken. Kunst die ‘te veel’ is en waar geen plaats meer voor is in huis, op zolder of atelier. In een salonachtige opstelling zal veel (oud)werk van Zaanse kunstenaars en van ver daar buiten aangeboden worden voor aantrekkelijke prijzen.

Een zeefdruk van Lucebert uit 1973, etsen van Frans Room, zeefdrukken van Alice Pool, Ed Visser en Henk Schiffmacher. Kleurige houtsnedes van Peter Louman. Acryl van Marcel de With, een litho van Olga Schnitker, gouache van Bernard Canter etc. etc… Te veel om op te noemen. Kom kijken en sla je slag! In de loop van de tijd worden ingebrachte werken voorvertoond in de webshop van Zaansgroen.

2de Kans Kunst verkoopexpositie zaterdag 17 – zondag 18 – zaterdag 24 – zondag 25 februari 2018 – van 11.00 tot 17.00 uur

Inleveren kunstwerken