Fotojaaroverzicht – Erik Esteie – 12 & 13 januari 2019

Voor de vijfde maal in Zaansgroen, een jaaroverzicht van hobbyfotograaf Erik Esteie. Ruim 7 jaar lang plaatst hij dagelijks foto’s van de dingen die hij onderweg tegenkomt op zijn website. Dat kan de ene keer een foto van een boom zijn en de andere keer een foto van de poes. De onderwerpen lopen uiteen van bouwprojecten tot evenementen. “Zijn website is uitgegroeid tot een waardevolle bron van informatie over wat er in de Zaanstreek is gepasseerd. Mooi en scherp verbeeldt hij van modelspoor tot de Slag om de Zaan. Zijn foto’s dringen zich niet op, maar zijn toch onmisbaar”, aldus de Orkaan.

rozengracht-erik-esteie-zaansgroen-fototentoonstelling

Feestelijke opening op zaterdag 12 januari om 13.30 uur

De opening van de tentoonstelling wordt muzikaal ingevuld door Hailander in combinatie met een optreden van buikdanseres Rakisa. Hailander maakt volksmuziek, Schotse, Nederlandse en Gothic folk. Ze bestaat uit Jeroen de Groot (doedelzakken) Cees Zoomer (trom) en Cas van ´t Hoff (zang, slagwerk en doedelzak).

Erik Esteie exposeert zijn fotojaaroverzicht van 2018 op 12 & 13 januari 2019 bij Zaansgroen – 13.00-17.00 uur vrij entree